Sov som en stjerne: Hvordan kjendiser tar i bruk munntape for å oppnå bedre hvile - dormio

Sov som en stjerne: Hvordan kjendiser tar i bruk munntape for å oppnå bedre hvile

Velkommen til vår blogg, hvor vi tar deg med bak kulissene og avslører en unik hemmelighet fra kjendisverdenen: munntape. Mens mange av oss forbinder røde løpere og glamorøse begivenheter med glitter og stjerneglans, er det en stille, men kraftig praksis som har begynt å fange oppmerksomheten i kjendisenes innerste kretser – bruken av munntape for å forbedre søvnen og helse.

 

Erling Haaland

 

I den spennende verden av fotball står Erling Haaland som et symbol på dedikasjon og suksess. Haaland har gjentatte ganger delt sine litt uvanlige metoder for å maksimere prestasjonene som toppidrettsutøver. Ved å omfavne en rekke unike praksiser viser Haaland sitt engasjement for å oppnå sitt beste. Han er ikke redd for å tenke utenfor boksen når det gjelder helse og velvære. Haaland har blant annet avslørt at han inkluderer innmat i kostholdet sitt, filtrerer vannet han drikker, bruker blålysbriller for å optimalisere søvnkvaliteten og tar isbad daglig. Disse uvanlige tiltakene peker på hans målrettede tilnærming til toppidrett og hans vilje til å utforske forskjellige metoder for å oppnå optimal fysisk og mental ytelse.Nå har også Erling Braut Haaland kastet seg på trenden med munntape. Det avslørte han da han nylig gjestet Youtube-stjernen Logan Pauls podkast «Impaulsive». Jeg sover med det, sier Haaland om fenomenet.

 

Thomas Gjertsen

Thomas Gjertsen hos Lindmo. Kilde: NRK TV

Thomas Giertsen er en av Norges mest kjente komikere, programledere og medieprofiler med en lang karriere innen standup, scene- og tv-produksjon. Han har også begynt å ta i bruk munnteip for å forbedre sitt søvn.

Giertsen refererer til boken "Breath" av James Nestor, som avslører feil i søvnvanene få er klar over. Under sitt gjesteopptreden hos Lindmo, sammenlignet komikeren munnpusting med å åpne lungene som et ubeskyttet organ, der alt skittet man puster inn går direkte til lungene.

Forfatteren James Nestor har personlig utført en rekke forsøk for å forstå problemet grundig. Han testet forskjellen mellom netter der han kun pustet gjennom munnen og netter der han kun pustet gjennom nesen. Resultatene var overbevisende: munnpusting førte til dårlig søvn, snorking og utmattelse.

Giertsen engasjerte seg sterkt i emnet og delte at han prøvde teip-trikset etter å ha lest boken. Dette viser at bokens budskap fikk ham til å utforske alternative løsninger for å forbedre sine egne søvnvaner. Giertsens engasjement illustrerer viktigheten av å være oppmerksom på hvordan vi puster og hvordan det påvirker vår generelle helse og søvnkvalitet.

 

Ingrid Landmark Tandrevold

Ingrid Landmark Tandrevold klar til å sove. Skjermdump fra YouTube.

Ingrid Landmark Tandrevold er en norsk skiskytter i verdenseliten. Hun har 10 medaljer fra senior-VM, og fire individuelle rennseire i verdenscupen.Den dyktige skiskytteren la merke til en forstyrrende trend i sine søvnvaner mens hun kjempet mot sykdom tidligere på sommeren. Hun oppdaget at hun pustet hovedsakelig gjennom munnen, noe som ga henne en ubehagelig følelse. Som et resultat bestemte hun seg for å ta affære og vende tilbake til å puste gjennom nesen. Hennes valgte metode for å oppnå dette? Å teipe igjen munnen.

I en samtale med TV 2 delte Tandrevold sine tanker om den nye praksisen. Hun uttrykte at denne endringen var et resultat av hennes ønske om å forbedre søvnen og helsen sin generelt.

Mr. Pimp Lotion

 

Mr. Pimp Lotion snakker om munntape. Skjermbilde fra Youtube.

Nesetape, 1 måned
dormio
149,00 kr
Sovepropper
dormio
199,00 kr
Munntape, 3 måneder
dormio
597,00 kr499,00 kr
Munntape, 1 måned
dormio
199,00 kr
Munntape, 12 måneder
dormio
2.388,00 kr1.499,00 kr

Related Posts

lluminérende måner, skjulte drømmeverdener og dype hvilestunder – søvn er...
Hvorfor lyd er avgjørende for ditt søvn  Ah, søvn –...
Søvn er mer enn bare en periode med hvile; det...
I dette innlegget utforsker vi vitenskapen bak et fenomen som har...
En god natts søvn er avgjørende for vår fysiske og...
  I den travle hverdagen vi lever i, kan det...
Tilbake til bloggen